FAQ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hier kunt u alle nuttige informatie bekomen alsook een antwoord op veelgestelde vragen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen.

Werkwijze

Wij verkopen nieuwe trouwjurken aan outletprijzen, variërend tussen 250 en 900 euro.  Het gaat om recente modellen die door overstock aan zeer gunstige prijzen verkocht worden.  Onze jurken kunt u terugvinden op de website, maar voor de actuele prijs kunt u best even contact opnemen via email.

De jurken die wij in aanbieding hebben, zijn laatste stuks die aangeboden worden in een bepaalde maat en kunnen niet bijbesteld worden.  Indien u na het bekijken van onze website enkele modellen wil passen, kunt u ons telefonisch of per mail contacteren om een pasafspraak vast te leggen.  Tijdens de pasafspraak kunt u 5 jurken passen (of meer indien je toch bij ons wil slagen), en indien je jouw droomjurk gevonden hebt, kun je deze meteen meenemen.  Je ontvangt een gratis kledinghoes om je trouwjurk te bewaren en weg te hangen tot je trouwdatum.  Indien de jurk moet geretoucheerd worden, geven wij je graag een aantal adressen mee waar je je jurk kunt laten vermaken.

Kom regelmatig een kijkje nemen, want het aanbod veranderd regelmatig.


Pasafspraak

Hou er rekening mee dat de 1ste pasafspraak al snel 1,5 uur à 2 uur in beslag neemt.  Doe op voorhand al een beetje onderzoek naar jurken die je graag zou willen passen.  Breng gerust foto’s mee van jurken die u mooi vond op het internet.  Aan de hand daarvan kunnen wij op zoek gaan naar uw droomjurk.

Breng bij het kiezen van uw bruidsjurk niet teveel mensen mee, want hoe meer verschillende opinies, hoe moeilijker de keuze wordt.  Het is best dat je dit beperkt tot maximum 3 mensen.

Om het passen te vergemakkelijken, vragen we om geen make-up te dragen.

Op vraag van onze ontwerpers, mogen wij niet meer toelaten dat er foto’s genomen worden in onze winkel.  Enkel van de gekozen trouwjurk, mag u eventueel een foto nemen.

Aangezien ons aanbod bestaat uit tijdelijke jurken, die niet kunnen bijbesteld worden, is het ook niet mogelijk om deze te reserveren.


Feestkleding/Kinderkleding

Wij bieden suite en feestkleding voor zowel dames als kinderen aan zeer betaalbare prijzen.  Wij hebben diverse modellen en maten op stock, variërend tussen 49 en 180 euro …


Accessoires

Ons aanbod is steeds terug te vinden op onze webshop, waarvan heel wat artikelen sterk zijn afgeprijsd.  Sommige artikelen kunnen bijbesteld worden, maar dan zijn ze niet in promotie.  Alle accessoires en kleine artikelen kunnen per post verstuurd worden ofwel na afspraak afgehaald worden in onze winkel.


(0032) 489 14 99 50

Mercatorstraat 12 bus 4

9100 Sint-Niklaas

België

info@boutiquecouture.be