FAQ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hier kan u alle nuttige informatie bekomen alsook een antwoord op veelgestelde vragen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen.

Wanneer begin ik met mijn zoektocht?

Wij raden u aan om onze winkel ten laatste 6 maanden voor de huwelijksdatum te bezoeken, aangezien de bestelling van een trouwjurk 4 à 6 maanden kan duren. Reken daar nog eens de tijd bij om de jurk te retoucheren, dwz de jurk verder op uw maat af te werken. Best is om tijdig langs te komen, dit laat u toe alles rustig te bekijken en rustig aan uw keuze te maken.

Indien u in juli, augustus of september huwt, reken dan een extra maand bij want veel fabrikanten zijn dan in verlof.

Indien uw huwelijk dichterbij ligt dan de besteltermijn, kunnen wij u altijd verder helpen met de stock van de fabrikanten.

 

Pasafspraak

Indien u na het bekijken van onze website enkele modellen wil passen, kunt u ons telefonisch of per mail contacteren om een pasafspraak vast te leggen. Hou er rekening mee dat de 1ste pasafspraak al snel 1,5 uur in beslag neemt.

Doe op voorhand al een beetje onderzoek naar jurken die u graag zou willen passen. Breng gerust foto’s mee van jurken die u mooi vond op het internet. Aan de hand daarvan kunnen wij op zoek gaan naar uw droomjurk.

Breng bij het kiezen van uw bruidsjurk niet teveel mensen mee, want hoe meer verschillende opinies, hoe moeilijker de keuze wordt.

Om het passen te vergemakkelijken, vragen we om geen make-up te dragen.

Op vraag van onze ontwerpers, mogen wij niet meer toelaten dat er foto’s genomen worden in onze winkel. Enkel van de gekozen trouwjurk, mag u eventueel een foto nemen.

 

Lingerie

De juiste lingerie zorgt voor een goede pasvorm van uw trouwjurk, kies dus best voor bruidslingerie van een goed merk. Wij werken met lingerie van Poirier en Kleemeier, speciaal ontworpen om te dragen onder een bruidsjurk. Bruidslingerie accentueert en verfraait de contouren van de bruid en zorgt ervoor dat de bruidsjurk volledig tot zijn recht komt.

 

Nieuwe collectie

Onze bruidscollectie wisselt 1 keer per jaar, meestal komen de nieuwe modellen geleidelijk aan binnen in de maanden september en oktober. Deze modellen kunnen dan gedurende het volledige jaar bijbesteld worden.

De suitekledij verandert regelmatiger van collectie, dwz zodra een bepaald model uitgeput is, kan dit niet meer bijbesteld worden.

 

Outlet

Wij hebben heel het jaar door laatste stuks die we aan zeer lage prijzen verkopen, hiervoor vragen we om de jurk meteen mee te nemen en om deze cash te betalen. Indien de jurk moet geretoucheerd worden, kun je dit laten doen bij onze ervaren naaisters. Kom regelmatig een kijkje nemen, want het aanbod veranderd regelmatig.

 

Verhuur

Wij verhuren een aantal jurken in beperkte maten, wees dus tijdig om uw jurk te reserveren.

Voor het reserveren van een trouwjurk wordt er een voorschot van 200 euro aan reserveringskosten gevraagd. Dit wordt bij het ophalen van de jurk in mindering gebracht op de huurprijs. Het resterende huurbedrag en de borg (300 euro), dienen te worden voldaan als de jurk wordt opgehaald. Bij het ophalen van de gehuurde artikelen dient de huurder zich te kunnen legitimeren middels een paspoort of ID-kaart en dient daarvan een kopie achter te laten.

 

Grote maten

Het merendeel van onze modellen zijn beschikbaar tot maat 60. Onze fabrikanten vragen gewoonlijk een opleg vanaf maat 48. Wij hebben pasmodellen op voorraad tot maat 50.

 

Kinderkleding

Wij bieden feestkleding voor zowel jongens als meisjes aan zeer betaalbare prijzen. Wij hebben diverse modellen en maten op stock, maar het is best om uw bestelling ten laatste 2 maanden voor het feest door te geven zodat we zeker alles op stock hebben.

 

Bestellingen en betalingswijze

Na het kiezen van uw jurk, worden de maten opgenomen om uw jurk op maat te laten maken. Bij de bestelling vragen we een voorschot van 50%, de rest van de betaling gebeurt bij levering van de jurk. De levertijd van een trouwjurk is minstens 4 maanden, daarna komt u nog eens langs voor een pasbeurt. Bij deze pasbeurt worden de laatste aanpassingen gedaan om uw jurk verder op maat af te werken. Als de jurk klaar is, wordt de klant gecontacteerd en kan de jurk opgehaald worden.

Opgelet: bestelde artikelen kunnen niet geruild of geannuleerd worden.